Malzemeler
Yarım kilo kıyma
1 çay bardağı çiçek yağı
1 tatlı kaşığı nane
karabiber,tuz
Üzeri için; Beşamel sos
1 kilo süt
3 yumurta
3 yemek kaşığı dolusu un
3 yumurta
3 yemek kaşığı dolusu un
Yapılışı
Patatesleri küp,küp doğrayın..Tavada kızartın.Havlu peçeteyle yağını süzdürdüğünüz patateslerin ardından aynı tavada kıymayı kızartın.Tuzunu ve karabiberini ilave edin.
Fırın tepsisine kıymaları üstüne papatesleri yayın ve 1 tatlı kaşığı naneyi serpin.Daha sonra kalan malzemelerle hazırladığınız beşamel sosu dökün ve fırınlayın.
Fırın tepsisine kıymaları üstüne papatesleri yayın ve 1 tatlı kaşığı naneyi serpin.Daha sonra kalan malzemelerle hazırladığınız beşamel sosu dökün ve fırınlayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder